Barneys New York

Att smyga in på Barneys i New York är ett bra sätt att fly ifrån en grå och regnig dag. Flärden innanför butikens dörrar är oemotståndlig för den som är intresserad av shopping. Barneys är nämligen kedja av små lyxiga små butiker som innehåller märken som Yves Saint Laurent, Christian Louboutin, Fendi, Givenchy, Marc Jacobs, Alexander Wang, Jil Sander, Burberry. Kedjan har även sitt eget privata märke.

Företaget grundades redan 1923 av Barney Pressman. Då satsade företaget på kraftigt realiserade varor. Företaget har fortfarande bra priser för dyra produkter som en del av affärsidén. Man väljer att satsa på exklusiva produkter av hög kvalitet. Barneys började öppna butiker utanför New York 198. Första affären utanför USA öppnades i Tokyo i slutet av 90-talet.

Som turist i New York är det synd att missa ett besök på Barneys. Det är sällan man går tomhänt ut efter ett besök i en av de många butikerna. Med Europeiska mått är priserna riktigt bra! Det kan vara en god idé att komma tidigt på morgonen för att undvika långa köer och trängsel. Butikspersonalen hjälper gärna till och gör allt för att ditt besök ska kännas speciellt. Barneys är stort! Det är lätt att fördriva en hel dag här!

Öppettider: måndag - fredag 10.00 - 20.00, lördag 10.00 - 19.00, söndag 11.00 - 18.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan