Toms Restaurant

Ett par restauranger runtom i New York har nått berömmelse genom medverkan i den omåttligt populära TV-serien Seinfeld. Toms Restaurant är en av dem, och som ett fan av serien är Toms ett måste under ditt besök i staden. Scenerna inne på restaurangen är dock inspelade i  studio, så förvänta dig inte några slående likheter utöver fasaden och den numera klassiska neonskylten. Förvänta dig däremot en trevlig och personlig miljö, snabb service och god mat.

Denna familjerestaurang är en klassisk amerikansk diner som ända sedan 40-talet bjudit besökarna på omsorgsfullt tillagade rätter, såväl á la carte som fast food. Ledstjärnan är fräsch, snabb och prisvärd mat, någonting som kommit att göra Toms till en stor favorit och ett stående nattmatshak bland områdets studenter. Dagtid är restaurangen en välbesökt turistattraktion, där Seinfeldfanatiker flockas för att få en glimt av sin idols stamrestaurang.

Till Toms går man inte för att bli uppassad i en snobbig miljö med avancerade förrätter som ingen kan uttala. Hit kommer de som vill uppleva en genuin touch av livet i New York och få en rejäl portion amerikansk mat till bra pris. På Toms meny hittar du allt du förväntar dig av en klassisk diner, från hamburgare och club sandwich till omeletter och wraps. Till efterrätt får du inte missa deras berömda milkshake, som av många anses vara den bästa som står att finna i New York. 

Öppettider: mån-ons, sön 06.00 - 01.30, tors-lör 06.00 - 05.30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan