The View

The View är restaurangen som verkligen gör skäl för sitt namn. Från 48 våningars höjd bjuds du en utsikt som är unik av sitt slag i New York: lokalen roterar nämligen, och inom loppet av en timme har du hunnit med att långsamt snurra 360 grader, med flera av stans kändaste attraktioner och byggnader inom synhåll. En imponerande upplevelse, förstärkt av de omgivande panoramafönstren och den stilfulla inredningen som verkligen bidrar till känslan att du befinner dig på toppen av New York. Eller kanske till och med toppen av världen.

Maten som bjuds är av det moderna amerikanska köket, omsorgsfullt tillagad med säsongens ingredienser. Här kan du avnjuta både kött, fisk och skaldjur. För den som är sugen på att pröva flera olika rätter tillhandahålls även en avsmakningsmeny och en rik buffé, fylld med varm och kall mat samt dessert. Missa inte chokladfontänen!

The View passar utmärkt för New York-besökaren som vill få en ordentlig titt på staden från ovan. Den slående vyn skapar en mysig stämning som lockar många kärlekspar att dela en romantisk middag, samtidigt som buffén i loungen en trappa upp passar utmärkt för hungriga familjer eller större sällskap. Ingen bokning krävs till buffén, medan ett bord i restaurangen kan behöva bokas i förväg, om man vill slippa väntetid på plats. 

Ta chansen att utforska New York från ovan, med en unik middagsupplevelse i hjärtat av Times Square.

Restaurangens öppettider: Söndag - Torsdag 17:30 - 22:00, Fredag 17:30 - 23:30, Lördag 17:00 - 23:30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan