Ouest Restaurant

Hyllad av såväl recensenter som besökare och med den smått legendariske kocken Tom Valenti i köket är Ouest på Upper East Side restaurangen för dig som söker en kulinarisk upplevelse av sällan skådat slag. Valentis känsla för vad matgäster vill ha genomsyrar hela hans restaurang, från den pampiga entrén, till den eleganta inredningen med högt i tak och klassiskt vackra sittbås, till den helt enastående maten. Du bör vara beredd på en lite högre prislapp än för en amerikansk genomsnittsmiddag, men du bör även göra dig redo för en kväll som du sent kommer att glömma. 

Den innovativa menyn bjuder på spännande upplevelser med inspiration hämtad från det franska köket. Här hittar du fantasifulla kötträtter och nyskapande fiskkreationer som bidragit till att Valenti flertalet gånger figurerat på topplistor över de bästa kockarna i New York. Utöver den klassiska middagsmenyn erbjuds en minst lika imponerande brunchmeny där det ingår muffins, scones och kaffe på maten. 

Lokalen är smakfullt inredd i klassisk stil, som bäddar för både romantiska kvällar och lyckade affärsmiddagar med viktiga kontakter. Runda av kvällen med en promenad genom berömda Central Park, som ligger endast ett stenkast från restaurangen. Till Ouest kommer den som vill vara säker på att bemötas med god service och god mat, i en miljö som kommer att sätta guldkant på din New York-upplevelse.  

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan