Ninja New York

En japansk temapark i miniatyr, som bjuder på unika lokaler, spexig underhållning och livs levande ninjor. Ninja New York är inte som någon annan restaurang du har besökt, och även om upplevelsen kanske inte är helt autentiskt japansk så är detta restaurangen för den som vill uppleva någonting roligt och annorlunda. Förvänta dig inte minimalism och stillsam asiatisk kultur, förvänta dig en spännande show som sträcker sig långt förbi den vackert skulpterade maten. Din upplevelse på Ninja New York är en film i liveformat, och det är du som är stjärnan.

Från ögonblicket då du kliver in i lokalen befinner du dig i en mystiskt dunkel ninjaby. Du eskorteras till ert bord genom de smala gränderna i en strategiskt designad labyrint, skapad för att förvirra inkräktare och garantera bybornas säkerhet. Håll ögonen öppna - ninjor kan lura runt varje hörn, beredda på attack. Varje sällskap erbjuds ett eget rum, vilket förstärker upplevelsen av att ni faktiskt flyttats bakåt i tiden, utan störande intryck från andra middagsgäster. 

På menyn hittar du givetvis det mesta du kan förvänta dig av en japansk restaurang, från sushi till kyckling teriyaki. Det finns även barnvänliga alternativ, samt flertalet rätter för vegetarianer och den som inte är ett stort fan av japansk mat. För faktum är, till Ninja New York kommer man inte främst för att uppleva det japanska köket, hit kommer man för en spännande, underhållande och unik kväll. 

Öppettider: mån-tors 18.00 - 23.00, fre-lör 17.00 - 23.00, sön 17.00 - 22.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan