Carnegie Deli

En orubblig stjärna på New Yorks restauranghimmel är kändistäta köttparadiset Carnegie Deli. Genom åren har denna restaurang figurerat i både filmer, TV-serier och talkshows, hyllad av berömdheter som David Letterman och Doktor Phil. Här flockas köttälskare för rejäla portioner, en god stämning och för chansen att få en glimt av någon av de många kändisar som inte kan motstå att komma tillbaka om och om igen för de enorma portionerna sprängfyllda med fräscha och vällagade delikatesser. 

Om du bestämmer dig för ett besök på Carnegie, se till att vara rejält hungrig. Här snålas det inte med maten, och det kan vara ett hett tips att beställa en portion att dela på (trots att det kostar ett par dollars extra). Särskilt om man vill spara lite utrymme för någon av de mäktiga efterrätterna som erbjuds. 

Lokalen är dekorerad i kitschig stil som ger dig mycket att spana på under måltiden. Såvida ingen Hollywood-stjärna dyker upp under ditt besök kan du roa dig med att gå igenom bilderna på väggarna, av mer eller mindre kända ansikten som alla förärat Carniege med ett besök, och förevigats som en del av restaurangens dekor. 

Vill du sälla dig till skaran som skyltar med att ha besökt denna legendariska restaurang så finns det både T-shirts och andra souvenirer att köpa med sig hem. Du själv lär inte glömma ditt besök i första taget; mättnadskänslan kommer att hålla i sig långt efteråt. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan