Boka nu
från: 4280 SEK per natt

Trump International Hotel & Tower New York

Adress: 1 Central Park W, New York, NY, 10023 USA

Trump International Hotel & Tower New York – spektakulär lyx med perfektion från mat till möbler

Trump International Hotel & Tower New York är ett spektakulärt hotel som ligger i Manhattans mest åtråvärda områden, nära bland annat Central Park, Lincoln Center och Fifth Avenue, i stadsdelen Upper West Side. Hotellet har 52 våningar och har som mål att överträffa alla förväntningar. Det är utan tvekan ett av de främsta hotellen i staden i alla avseenden, från allt ifrån möbler till matservering.

Unik utsikt och en mängd bekvämligheter gör vistelsen speciell

Alla rum och sviter är präglade av lyx och har bland annat fullt utrustade kök och är detaljerat designade från golv till tak, och erbjuder fantastisk och unik utsikt över bland annat Central Park. Det är helt enkelt så nära perfektion man kan komma, och perfektion är ett annat nyckelord i företagets verksamhet. 2010 renoverade hotellet för 30 miljoner dollar, med bland annat nya högklassiga möbler, varav en hel del handtillverkade inredningsdetaljer.

Här finns en femstjärning restaurang på plats, vilket mycket få hotell i världen kan stoltsera med. Den heter Jean Georges och får vara inte missas. Liknande kvalitet håll Trump Spa, som har ett brett utbud av behandlingar av hög klass, samt hotellets fitness center som gör det lätt att hålla sig i form med de bästa verktygen. Här finns även en väl tilltagen inomhuspool.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan