Boka nu
från: 507 SEK per natt

The Bowery House

Adress: 220 Bowery, New York, NY, 10012 USA

Hotellet The Bowery House är ett budgethotell med vandrarhems- och hostelkänsla för dig som reser med en lite tightare budget. Hotellet har två stjärnor och ligger på nedre delen av Manhattan, bara ett par minuters gång från tunnelbanestationen Bowey. Ett exceptionellt läge för dig som vill bo så gott som mitt i smeten. På hotellet har du som gäst tillgång till delade badrum och har utöver det både sovsalar och mindre privata rum att välja mellan, beroende på vilken prisklass och bekvämlighet du vill ha. Hela hotellet har gratis och trådlöst internet, vilket gör att du lätt kan söka information och hälsa hem.

Badrummen på hotellet som är delade har golv med golvvärme och duschar med högt tryck för skön duschkänsla. Hotellet erbjuder sina gäster också ett delat vardagsrum med en stor tv på 65 tum. Här kan du också läsa tidningar från världens alla hörn också kanske dricka en liten drink. Inredningen på The Bowery House 

Läget på nedre delen av Manhattan gör att du har nära till det mesta. Tack vare tunnelbanan kan du på bara några minuter ta dig nästan vart som helst, men det finns också mycket att upptäcka och se inom promenadavstånd. Här finns restauranger av alla typer och området ligger relativt nära little Italy.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan