Boka nu
från: 602 SEK per natt

Red Roof Inn Queens

Adress: 3805 Hunters Point Ave., Long Island City, NY, 11101 USA

Red Roof Inn Queens är ett hotell som ligger i Queens, Long Island City med närhet till såväl flygplats som kultur. Hotellet har två och en halv stjärna och har flera olika typer av rum att erbjuda beroende på sällskap. I närheten finns kulturella upplevelser så som Museum of Moving Image, P.S.1 Contemporary Art Center, men också andra sevärdheter som FN:s högkvarter, Queensbridge Park och New York Public Library. Hotellet erbjuder dig som gäst också lokal transport vilket kan hjälpa dig att ta dig iväg och se allt annat som regionen har att erbjuda. På hotellet kan du också få hjälp med att till exempel boka biljetter till guidade turer och andra evenemang som är på gång i staden. 

Rummen på hotellet Red Roof Inn Queens har alla platt-tv på rumen, vilka har satellitkanaler. Samtliga rum har också kostnadsfritt wi-fi, dockstationer för iPods och mikrovågsugn för värmning av enklare maträtter. På morgonen erbjuds du som gäst både en varm och en kall frukostbuffé att avnjuta, denna är kostnadsfri för många av hotellets bokningsalternativ.

Från hotellet går det som sagt att ta sig ut i staden med transporter. För dig som kommer resandes med bil kan du kostnadsfritt lämna den på hotellets parkering och därmed slippa köra i stan och betala höga parkeringsavgifter.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan