Boka nu
från: 650 SEK per natt

Quality Inn Long Island City

Adress: 30-03 40th Ave, Long Island City, NY, 11101 USA

Hotellet Quality Inn Long Island City är beläget i Long Island City, Queens i New York. Från detta hotell har du tillgång till hela New Yorks utbud. Med hjälp av smidiga och snabba kommunikationer kan du lätt ta dig in till Manhattan och njuta av allt som finns att tillgå där. Men du kan även välja att stanna i området och besöka något av alla museum och andra sevärdheter som också finns i närheten. Till exempel ligger P.S.1 Contemporary Art Center och Museum of Moving Image nära hotellet. I närheten finns också andra spännande sevärdheter som FN:s huvudkvarter.

Hotellet Quality Inn Long Island City erbjuder dig som gäst att använda ett gratis och snabbt trådlöst internet i alla de allmänna utrymmena. Du som reser i jobbet kan också dra nytta av deras business service. Utöver detta ingår också en kostnadsfri frukost, kaffe, banktjänster och service av flerspråkig personal. 

Hotellet har 48 stycken rum att erbjuda, varav alla är luftkonditionerade för sommarens heta dagar och nätter. Alla rummen på Hotell Quality Inn Long Island City är dessutom också utrustade med praktiska saker som te- och kaffebryggare samt hårtorkar. Olika rumsstorlekar finns att tillgå beroende på hur många ni är och vilken typ av sällskap ni reser i.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan