Boka nu
från: 798 SEK per natt

Mount Royal Hotel

Adress: 209 West 87th Street, New York, NY, 10024 USA

Belnord Hotel är ett budgethotell med två stjärnor, beläget mitt på Manhattan i områder Upper West Side. Från detta hotell har du nära till allt möjligt intressant och sevärt i New York. Till exempel är hotellet bara en kort promenad bort från den världskända pärlan Central Park. Du har härifrån också nära till andra sevärdheter, till exempel Chrysler Building, Times Square, Brodway och Gran Central Terminal. Det gör att du alltid kommer ha något nytt att uppleva alldeles runt hörnet! I området finns också närheten till shopping och restauranger. Tunnelbanan når du bara några hundra meter bort från hotellet och med den kan du ta dig vart som helst i hela staden.

Hotellet Belnord Hotel erbjuder dig som gäst gratis internetuppkoppling via wi-fi, luftkonditionering i hotellets allmänna utrymmen under heta dagar, samt banktjänster. För dig som reser i jobb finns också tillgång till business-service med uthyrning av datorer, med mera. På hotellet finns också hiss samt värdeskåp för dig som inte vill släpa runt på dina värdesaker när du ska ut och upptäcka staden.

Rummen på Belnord Hotel är fräscha och relativt rymliga. Du har här tillgång till badrum med badkar, sänglinne och handdukar. På hotellets rum finns också tillgång till kabel tv. Om du vill komma upp i tid och inte sova bort din vistelse kan receptionen på hotellet också hjälpa dig med väckning.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan