Boka nu
från: 1078 SEK per natt

Morgans

Adress: 237 Madison Ave, New York, NY, 10016 USA

Morgans – banbrytande stil med lyx

Morgans är ett hotell med höga ambitioner. Det ligger på Madison Avenue, mitt på Manhattan, och sticker ut genom att bryta konventioner och med en distinkt känsla för stil. Stilexperimentet inleddes av den legendariska designern Andrée Putman, och 2008 lanserade hon en ny vision för hotellet, med palett och rika variationer av svart, grått och vitt. Morgans ser sig som den globala ledaren och innovatören i sektorn för livsstilsboenden, och har sin verksamhet i urbana miljöer.

Rummen är inredda sofistikerat men minst sagt lyxigt. Standarrummen har bland annat platteve, möjlighet att få spabehandling på rummen, arbetsyta och trådlöst internet utan extra kostnad. Alla gäster på hotellet får dessutom gratis tillträde till New York Sports Club som bara ligger ett och ett halvt kvarter bort, och som är ett gym med absolut förstklassig utrustning som har pass med skickliga instruktörer och långa öppettider, vilket alltsammans gör det så enkelt och smidigt som bara möjligt att hålla dig i form under New York-vistelsen. Hotellet erbjuder även träningskläder.

Perfekt läge med suveräna möjligheter

Hotellets läge, mitt på Manhattan, ger närhet till hela stadsdelens fantastiska utbud. I den absoluta närheten ligger flera av stadens främsta restauranger och boutiquer. Precis i närheten ligger stationen Grand Central, vilket gör det enkelt att förflytta sig över hela New York-området från utgångspunkten på hotellet. Hotellet erbjuder även multiservice-mötesutrymmen i New York med suverän ljud- och videoutrustning, datorer med höghastighetsinternet, laptop, mobiltelefoner och faxar, vid efterfrågan.


Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan