Boka nu
från: 756 SEK per natt

Lexington Inn i Brooklyn

Adress: 2473 Atlantic Ave, Brooklyn, NY, 11207 USA

Hotellet Lexington Inn i Brooklyn, New York är ett medelklasshotell med två stjärnor. Läget i Brooklyn är super med närhet till sevärdheter med gångavstånd och närhet till kommunikationer som kan ta dig till Manhattan och allt som finns att se där. I närheten av hotellet kan du njuta av Brower park, Forest Park Golf Course, Federal Reserve Bank of New York och den världskända Brooklyn bridge. 

Inne på hotellet Lexington Inn - Brooklyn New York erbjuds du ett gratis och trådlös internet i de allmänna utrymmena på hotellet och service av en flerspråkig personal. Hotellet har även kaffe att erbjuda i lobbyn och en hiss som tar dig upp till din våning om fötterna är trötta efter en dag med upptäcktsfärder i staden.

På hotellet Lexington Inn - Brooklyn New York finns 49 stycken rum, varav alla är utrustade med luftkonditionering för ett skönt klimat inomhus även när det ute är väldigt varmt. Alla rummen är dessutom utrustade med hårtork och telefon. Du som gäst kan också få tillgång till gratis dagstidningar för att hänga med I nyhetsflödet. På hotellet finns olika rumsstorlekar att tillgå beroende på vilken typ av sällskap ni är som reser tillsammans. För större sällskap finns större rum att tillgå, men det finns också vanliga dubbelrum med en dubbelsäng för dig som reser med din partner.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan