Boka nu
från: 814 SEK per natt

Howard Johnson Inn Jamaica JFK Airport New York

Adress: 15395 Rockaway Blvd, Jamaica, NY, 11434 USA

Howard Johnson Inn Jamaica JFK Airport New York är ett hotell som ligger bekvämt och nära flygplatsen JFK airport i New York. Hotellet har två stjärnor och ligger i området Jamaica. Härifrån är det utöver närheten till JFK airport också nära till Resort Wolrd Casino, Belmont Park och Aqueduct Racetrack. Att ta sig in till stan är också relativt bekvämt och smidigt. Hotellet är ett bra alternativ för dig som till exempel landar sent eller lyfter tidigt från JFK airport. Hotellet erbjuder under begränsade tider gratis transfer till och från hotellet och flygplatsen JFK airport.

Hotellet erbjuder dig som gäst ett kostnadsfritt internet som är trådlöst i de allmänna utrymmena på hotellet, vilket gör att du lätt kan koppla upp din dator, surfplatta eller telefon. Till dig som reser i affärer erbjuder hotellet hjälp med business-service. För alla gäster ingår en frukost som serveras på morgonen och kaffe finns alltid att tillgå i lobbyn. Utöver detta finns även en enklare fitnessanläggning med till exempel konditionsmaskiner att tillgå. 

Hotellets 71 rum är alla utrustade med luftkonditionering och värdeskåp för värdesaker som du inte vill förvara löst i rummet. Utöver detta finns även te- och kaffebryggare, tv med satellitkanaler, och tillgång till exempelvis extra sängkläder och handdukar. Städning av hotellets rum erbjuds varje dag.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan