Boka nu
från: 997 SEK per natt

Holiday Inn Hasbrouck Heights

Adress: 283 State Route 17, Hasbrouck Heights, NJ, 07604 USA

Hotellet Holiday Inn Hasbrouck Heights ligger inärheten av Meadowlands Race Track, i området Hasbrouck Heights. I närheten hittar du till exempel Izod Center och MetLife Stadium. Lokaliseringen i New Jersey gör också att du härifrån har nära till grannstaten New York och metropolen Manhattan. Holiday Inn Hasbrouck Heights är ett hotell med tre stjärnor och goda recensioner från kunder. Du som är gäst här kan njuta av en simtur i hotellets utomhuspool eller kanske ett pass i fitnessanläggningen. 

Du som bor på hotellet kan också nyttja ett trådlöst och kostnadsfritt internet och som affärsresande har du också tillgång till ett buisness-center med mötesrum i mindre storlek och sekreterartjänster. Hotellet har en egen resaturang och bar som du kan äta på och personalen är hjälpsam och kan hjälpa dig med exempelvis conciergetjänster. Om du kommer resande med bil erbjuds du gratis parkering på hotellet. 

Holiday Inn Hasbrouck Heights har 247 stycken rum att erbjuda, varav alla är luftkonditionerade för din bekvämlighet. Här finns också gratis dagstidningar på vardagar, värdeskåp, TV med betalfilmer, mikrovågsugn, kylskåp och bryggare för kaffe och te. De välutrustade rummen gör att du kan känna dig nästan som hemma. Städning av rummen erbjuds dig som gäst dagligen. Hotellet har olika typer av rum att erbjuda beroende på vilken typ av sällskap du eller ni reser i.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan