Boka nu
från: 805 SEK per natt

Hampton Inn Ridgefield Park

Adress: 100 Route 46 E, Ridgefield Park, NJ, 07660 USA

Hotellet Hampton Inn Ridgefield Park ligger på orten Ridgefield Park i staten New Jersey. Det är en förort som har närhet till exempelvis Fort Lees stadsbibliotek och Fort Lee Borough Hall. Inte långt ifrån området finns också världskända sevärdheter som Brodway och Central Park, det i och med att New Jersey och New York är grannstater. Hotellet Hampton Inn Ridgefield Park har två och en halv stjärna och är väldigt prisvärt för sin standard i jämförelse med hotell på exempelvis Manhattan. 

Hampton Inn Ridgefield Park har en fitnessanläggning och en inomhuspool i sin fastighet som du som är gäst gärna får nyttja. Kanske ta en avkopplande simtur efter en dag fylld av spännande sevärdheter i området. Om du är ute och reser i affärer eller med jobbet så har hotellet business-service som de erbjuder dig som gäst, inom denna tjänst finns till exempel tillgång till mindre mötesrum. Varje morgon serveras du som gäst en kostnadsfri frukost och du har också tillgång till möjligheter för tvätt, tvättjänster och förvaring av värdesaker i värdeskåp i hotellets reception. Hotellet Hampton Inn Ridgefield Park

har några olika rumstyper att erbjuda, men gemensamt för dem alla är att de har bryggare för kaffe och te, samt hårtork.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan