Boka nu
från: 802 SEK per natt

DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport

Adress: 128 Frontage Rd, Newark, NJ, 07114 USA

DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport är ett hotell med tre och en halv stjärna. Hotellet ligger nära Newarks flygplats och är därmed ett väldigt smidigt ställe för dig som landar och lyfter här att bo på. Hotellet erbjuder sina gäster kostandsfri transfer till och från flygplatsen. Från hotellet är det också nära till Newarks stadshus, konserthus, Lincoln Park, City Without Walls samt till Prudential Center. Det går givetvis också att ta sig härifrån in till New York och Manhattan och alla sevärdheter och aktiviteter som finns tillgängliga där.

Hotellet DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport har 503 stycken rum att erbjuda, samtliga utrustade med luftkonditionering för sommaren heta dagar och nätter. Hotellet har utöver sina rum också en fitnessanläggning och en inomhuspool att erbjuda sina gäster. På rummen finns te- och kaffebryggare, en stor platt-tv med tillgång till betalfilm, samt kostnadsfria toalettartiklar. På begäran kan också tillgång till kylskåp fixas. Du som gäst erbjuds också gratis dagstidning under veckodagarna.

För dig som reser i arbete eller andra affärer erbjuder hotellet så kallad business-service under alla dygnets timmar. Du kan få tillgång till små mötesrum och det går också att låna anläggning för såväl ljud som bild. Om du inte vill lämna hotellet finns här också en restaurang.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan