Boka nu
från: 776 SEK per natt

Crowne Plaza Englewood

Adress: 401 S Van Brunt St, Englewood, NJ, 07631 USA

Hotellet Crowne Plaza Englewood är beläget i Engelwood i New Jersey. Det är ett tre och en halvstjärnigt hotell med goda omdömen från tidigare besökare. Från hotellet har du nära till Fort Lees Borough Hall och stadsbibliotek, men det är också lätt att ta sig till New York och Manhattan. På hotellet kan du njuta av tillgången till fitnessanläggning och inomhuspool samt bubbelpool. Här finns också tillgång till ett kostnadsfritt och trådlöst internet i alla de allmänna delarna av hotellet. Om du reser med arbetet kan du ta del av hotellets business-service och de tjänster som erbjuds därigenom, som tillgång till små mötesrum och sekreterarhjälp. 

Crowne Plaza Englewood erbjuder dig som gäst också restaurang, vilket speciellt kan passa dig som är resande i jobb och har mycket att göra. På hotellet arbetar en flerspråkig personal och du som gäst har tillgång till roomservice, tvättmöjligheter, med mera. Om du kommer resande med bil kan du parkera den kostnadsfritt på hotellets parkering under din vistelse.

På hotellet finns 194 stycken rum, varav alla är utrustade med luftkonditionering för ett behagligare rumsklimat. På rummen finns också gratis dagstidningar, cd-spelare, stor TV med betalfilmer och premiumkanaler samt bryggare för kaffe och te. Du kan också på begäran få tillgång till kylskåp och mikrovågsugn. Städning och uppbäddningsservice erbjuds varje dag respektive kväll på hotellet.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan