Boka nu
från: 463 SEK per natt

Chelsea Star Hotel & Hostel

Adress: 300 W 30th St, New York, NY, 10001 USA

Chelsea Star Hotel & Hostel är ett hotell och hostel med två stjärnor, som ligger I New Yorks hjärta med närhet till Madison Square Garden och Penn Station. Härifrån är det också väldigt nära till bland annat Empire State Building och kända Macy’s. Med hjälp av de snabba och smidiga kommunikationerna i New York kan du också snabbt och enkelt ta dig i princip vart som helst i staden. 

Hotellet Chelsea Star Hotel & Hostel erbjuder dig som gäst en trådlös och gratis internetuppkoppling i de allmänna utrymmena på hotellet. Som gäst på hotellet har du också tillgång till deras takterass, kaffe i lobbyn, mm. Vid behov kan personalen hjälpa dig med concergetjänster, tvättmöjligheter och tjänster till dig som är affärsresande.

Hotellet och Hostlet är relativt litet och har endast 34 stycken rum. Men samtliga av dessa 34 är utrustade med luftkonditionering för sommarens varma dagar och nätter. Städning av Chelsea Star Hotel & Hostels rum erbjuds dig som gäst dagligen. Hotellet har flera olika typer av rum att erbjuda beroende på vad ni önskar. Här finns enklare rum för mindre sällskap, men också större rum med dubbelsäng om ni till exempel är ett par som reser tillsammans.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan