Guide - Fira Halloween i New York

Det är en riktigt häftig, och kanske lite spooky upplevelse att vara i New York under halloween. Barnen är utklädda och kör den klassiska "trick or treat" rundan (bus eller godis). Bara det att här är det så mycket mer seriöst, ingen "treat"? Nej men då kan du verkligen förvänta dig något busigt trick från ungarna utklädda till spöken och zombies. Husen är dekorerade med pumpor, ljusslingor och spindelväv. De slår till stort, alla går in för det, stora som små. Så tillbringar du denna tiden i New York, är det bara köra på. Dekorera hela huset ditt i svart färg, eller släng upp monsterliknande figurer överallt i fönstrerna. Allt för att frambringa den rätta känslan. I Central Park händer det alltid något, massor av evenemang för stora som små äger rum här, så har du inget för dig, ta en promenad förbi och bli överraskad av hur mycket läskigt och märkligt som hittats på dagen i ära.

På 6th Avenue, deltar 50 000 människor varje år i den årliga halloween paraden, så har du en dräkt är du välkommen att vara med bland artister och dansare. Detta är ett publikplåster och ett riktigt roligt evenemang som pågår kvällen lång. 

Halloween Extravaganza and Procession of Ghouls, äger också rum under halloween. Det är en årlig tradition i St. John-katedralen. Det börjar med att det visas en klassisk, tyst skräckfilm på storskärm. Självklart är folk utklädda i ruskiga dräkter, och du bör vara det även du. Filmen följs av ett festtåg med fantastiska kostymer, och specialeffekter alla presenterade av Ralph Lee. 

Känner du för en hemmakväll, så dra ihop gänget och visa skräckfilm. Varför inte klassikern, "Halloween" som finns i många olika versioner. Och den är ju så läskig att jag skriker varje gång, tänk då, i New York, där stämningen är som bäst.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.