The Grand Tour

The Grand TourFrågan är om man verkligen kan säga sig ha sett New York om man inte har gjort det från en helikopter - att flyga över jättestadens ger verkligen en fantastisk upplevelse som man inte kan beskriva med ord. Det måste helt enkelt upplevas. 

En av USA främsta organisatörer av helikopterturer, med mängder av uppsamlad erfarenhet och kunskap är New York Helicopter Charter, Inc. The Grand Tour är deras allra mest uttömmande paketupplägg, med en restid på över 20 minuter. Den innehåller allt som de mindre uppläggen Statue of Liberty Liberty & Ellis Island Tour och Central Park Tour innehåller, men fantastiska vyer över stadens mest ikoniska områden, och lägger därtill till en hel del annat, så som the Empire State Buildning, Yankee Stadium och Battery Park, Wall Street och mycket annat. 

Det är helt enkelt en mycket uttömmande helikopterresa, och vill man uppleva New York på riktigt, från helikopter, vill man ju givetvis göra det så fullt ut som bara möjligt. I och med att turen är den allra mest imponerande som erbjuds av New York Helicopter Charter, Inc är det en mycket god idé att boka i förväg för att försäkra sig om en plats ombord.

Piloter med enorm erfarenhet av så väl flygning som New York

Kostnaden är bara 295 dollar, samt en heliportavgift på 30 dollar utöver detta. The Grand Tour körs liksom de andra turerna från företaget i från Manhattan Heliport, som är centralt beläget mitt i staden och lättåtkomligt med många olika färdmedel. Det rekommenderas att man kommer dit åtminstone en halvtimme innan turen är schemalagd att starta, för att hinna förbereda sig och komma ombord på ett bra sätt.

Helikopterförarna hos företaget är mycket erfarna genom civil, militär eller polisiär utbildning och helikopterflygning, vilket gör att du kan känna dig fullständigt säker när du upplever staden på detta sätt. Dessutom är det mycket kunniga om staden och kan guida dig genom staden med massvis av initierad information.

Biljetter bör bokas på deras hemsida, 15 minuter kostar $139. Glöm inte att ta med legitimation med foto.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan