Söndagsbrunch-kryssning

Söndagsbrunch-kryssning

Med New York söndagsbrunch-kryssning kan du få ett lyxigt avbrott från vistelsen i storstaden under två magiska timmar med fantastisk mat, högklassig musik som framförs live av skickliga artister och fantastiska vyer av New York Citys skyline från en yacht. Alla yachter som används för detta har en imponerande inredning och restaurangplatser på så väl övre som undre däck, alltsammans omgärdat av panoramafönster för allra bästa möjliga tänkbara utsikt över staden och vattnet. Det är en unik upplevelse som lyfter fram storstadens allra bästa sidor tillsammans med naturen under en båttur i en avslappnad atmosfär med perfekta förutsättningar på vattnet.

Kryssningen går nerför Hudson River, från toppen av Manhattan, och genom East River, bland annat under ikoniska Brooklyn Bridge, och man har bland annat utsikt över det mäktiga högkvarteret för Förenta Nationerna (FN). Efter att ha vänt seglar skeppet förbi bland annat Frihetsgudinnan - vilket görs till en äkta amerikansk upplevelse då orkestern framför ett patriotiskt medley under denna period. Den sista biten fram till Hudson och Pier 81 som är slutstation ger vyer över bland annat Empire State Building och Chrysler Building.

Obegränsad brunchbuffé med mängder av rätter att välja bland

Att uppleva New York från vattnet ger ett nytt annat perspektiv på denna världsmetropol, och det går inte att ersätta denna upplevelse med att se staden till fots eller från en mindre båt - utsikten från en stor yacht är något helt unikt. Centralt i upplevelsen är givetvis också brunchen, en buffé av gourmetsnitt som man får äta precis hur mycket man vill av. Innehållet varierar något, men typiskt innehåll kan till exempel vara en brödkorg med muffins och croissanter samt givetvis olika sorters bröd, en kall buffé med bagels, antipasto, frukt och ost, ceasarsallad, pastasallad och rökt fisk, samt en varm buffé med bland annat scrambled eggs med bacon, grillad kyckling, fransk toast och mycket mycket mer - samt dessert med glass, kakor, kaffe och te. Alla kan hitta gott om rätter som de gillar, och man återvänder garanterat både glad och mätt. Priset för New York söndagsbrunch-kryssning är bara cirka 75 dollar - ett mycket prisvärt upplägg för denna fantastiska och unika utflykt.

Bokning gör du via deras hemsida.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.