Sex and the city tour

Sex and the city tour

Kliv in i lyxigt teveuniversum med Sex and the city tour
Sex and the city tour är ett måste för alla fans av serien som är på besök i New York. Det är en fantastiskt välutformad guidning som erbjuder massvis med spännande information om serien och tar dig till flera av de viktigaste platserna i handlingen. En stor del av serien spelades ju nämligen in på plats i staden, inte minst utomhusscenerna. 

Här kan du följa i Carris, Samanthas, Charlottes och Mirandas fotspår - dricka där de drack, shoppa där de shoppade och skvallra där de skvallrade. Sightseeingturen innehåller över 40(!) platser från serien, och när du passerar dem är det så fiffigt utformat att du visas klipp på händelser i serien från platserna på skärmar! Det är en tur som inte bara passar de allra mest hängivna fansen till Sex and the city, utan det är även ett mycket bra sätt att utforska några av New Yorks allra mest spännande och glamorösa områden på, samtidigt som man lär sig en hel del om ett av de största populärkulturella fenomenen i världen under 2000-talet.

Shoppa, fika och flanera

Resan avgår från en klassisk plats i Midtown, Manhattan och följs åt av flera glamorösa destinationer i området, så som The Plaza Hotel (där Carrie Bradshaw sa far väl till Mr. Big i serien). Sedan bär det vidare mot Grennwich Village och SoHo. Det är unika och trendiga kvarter som figurerat en hel del i serien. Här provsmakas bland annat de muffins som Carrie och Mirande gottade sig med i serien, och man kan shoppa i de enastående boutiquerna längs Bleecker Street, där det görs ett 20 minuter långt uppehåll. Där efter passerar man Meat Packing District, som inte minst figurerade en hel del i Sex and the city: The movie. Missa inte möjligheten att kliva rakt in i ett lyxigt teveuniversum och uppleva New Yorks allra bästa sidor på ett enkelt och roligt sätt med Sex and the city tour när du är i NYC.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan