Privattur: Manhattan helikoptertur

Manhattan helikoptertur

Privattur: Manhattan helikoptertur - det mest spektakulära sättet att se New York

Visste du att det är möjligt att till ett rimligt pris ta en privattur i form av Manhattan helikoptertur och se New York ostört på egen hand eller med någon eller några som står dig nära? Det är det med Liberty Helicopters, som är ett av de främsta och mest uppskattade företagen i helikopterbranschen i hela USA.

Passar lika bra som romantisk gåva som kompisutflykt

En privat helikoptertur över Manhattan är en fantastisk, unik och spektakulär upplevelse. En helikoptertur i sig är spännande nog, och det är dessutom ett unikt sätt att uppleva en storstad på, och ger perspektiv som man inte kan få någon annan stans ifrån. Har man möjlighet är det givetvis helt förståeligt att man föredrar att göra det till en så privat upplevelse som möjligt, för att ostört kunna ta in det hela utan att distraheras av andra. Det är också en perfekt romantisk utflykt som passar utmärkt som överraskningsmoment. Kan du själv tänka dig något mer romantiskt än en stund för sig själva uppe över Manhattans skyline? Det är definitivt en present som lär uppskattas av de flest tänkbara mottagare. Naturligtvis går det lika bra att dela upplevelsen med en eller ett par (upp till tre) vänner eller familjemedlemmar - det är fortfarande en fantastisk upplevelse som blir ännu mer spektakulär av att känna att man gör det på egen hand. Liberty Helicopters tar bara cirka 1 000 dollar för en sådan tur, och det gäller priset oavsett antalet passagerare, så den som delar på flera kan komma betydligt billigare undan ändå.

Färden är cirka 18-20 minuter lång, vilket i en snabb helikopter är tillräckligt för att uppleva nästan hela staden, och man hinner få mängder av intryck under denna stund. Har du chansen bör du inte missa att uppleva New York Citys fantastiska landmärken på detta sätt, som är något helt unikt i sitt slag.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.