Manhattan Fly

Manhattan Fly

Testa flygfiske mitt i New York City med Manhattan Fly

Manhattan Fly erbjuder något så unikt som en verklig naturupplevelse i en av världens absolut största städer. Det är New Yorks största operatör inom charterfiske, och de erbjuder flygfiske och trolling i området.

Kapten Chris (Christopher Hessert) som driver verksamheten har fått sin titel av amerikanska kustbevakningen och har mångårig erfarenhet av att fiska i New York Citys vatten, och kan därför de bästa platserna utan och innan. Han har själv även erfarenhet av fiske från alla världens hörn, så som Syd- och Centralamerika, Hawaii, Karibien och Europa. En mer rutinerad och kunnig instruktör är med andra ord svårt att hitta! Båten utgår från Newport, New Jersey, precis utanför centrala New York. Själva båten är en 34 Yellofin, som är en snabb båt som drivs av en Suzuki 250 cc-motor, och som har all nödutrustning som rekommenderas av kustbevakningen. Bolaget har även försäkring för charterfiske. Utrustningen som används är finfina flygfiskespön som kan fästas i båten för ett behagligt fiske. I vattnen i närheten finns många olika arter, bland annat flera sorters tonfisk samt blåhaj.

Välj mellan sex och åtta timmars fiske för upp till fyra personer

Turerna kan göras i form av sextimmars eller åttatimmars pass i området, och kostar då 700 eller 900 dollar för fyra personer, vilket är kapaciteten för båten (exklusive personal, givetvis). Det går även att köpa turer utanför kusten. För företag finns också möjlighet att anordna företagscharters, och dessa utformas unikt i varje fall i samråd mellan företaget och Manhattan Fly. Saker som är bra att ha med sig på turen är regnjacka för att slippa bli blöt av regn, polariserade glasögon (solen reflekteras starkt på vattnet) och en tunn jacka eller ett extra lager för att värma sig. Lunch och drycker ordnas av operatören.
Operatörens hemsida, som bland annat har bilder på båten och från turerna, finns på adressen manhattanfly.com. Ta chansen att få en unik fiskeupplevelse på vattnet i en av världens mest fascinerande städer - Manhattan Flys upplägg är unikt och måste upplevas!


Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.