Liberty helikoptertur

Liberty helikoptertur

Att åka med Liberty helikoptertur är troligtvis det allra bästa sättet som finns för att se så mycket av New York City med omnejd som möjligt. Det är helt enkelt en oförglömlig upplevelse, där man ser mer av staden än man någonsin skulle kunna tro är möjligt under en spännande helikopterresa, vilket gör det till ett minne för livet . Det är inte att undra på att många lokalinvånare tar turerna för att se sin stad på ett helt nytt sätt. 

Erfaren operatör med stor kunskap

Liberty Helicopters, som är det företag som bedriver turerna, är också den största verksamheten av sitt slag i hela nordöstra USA, och personalen har mycket stor erfarenhet och kunnande. Ändå sedan 1990 har företaget genomfört dessa spännande turer där man från luften för uppleva världsmetropolen New Yorks många sidor. Givetvis är säkerheten rigorös och du kan känna dig helt och hållet trygg under helikopterfärden och fokusera på att njuta av den unika upplevelsen. Välj det upplägg som passar dig

Helikopterturerna lyfter från en heliport mitt i Downtown, Manhattan, och ligger dessutom nära flera knutpunkter för kollektivtrafik, så det är ett snabbt och enkelt projekt att ta sig till och från turerna under sin vistelse i staden. Adressen för lyftplatsen är 6 East River Piers. Företaget erbjuder ett par olika upplägg för turerna. "The Big Apple"-turen fokuserar på de mest berömda landmärkena och varar i cirka 12-15 minuter. Det är också den tur med lägst pris - bara 150 dollar. "New York, New York" varar lite längre, cirka 18-20 minuter, och följer bland annat hamnen, Hudson River och finansdistriktet runt Wall Street. Dessutom finns även möjlighet till privat helikoptertur, med Romance/VIP Tour, som också varar runt 20 minuter och låter ditt sällskap uppleva New Yorks mest fascinerande vyer ostört och dela händelsen med varandra. Sist men inte minst finns även möjlighet att gifta sig under en privat tur! Den engelskspråkiga hemsidan för turerna är libertyhelicopter.com, och där kan man bland annat se bilder på helikoptrarna och från turerna. 

Biljetter bokas och köps via deras hemsida.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan