Kramer's reality tour

Kramers reality tour

Kramer's reality tour är en unik och gemytlig sightseeingtur som är ett måste för alla Seinfeldfans som är på besök i New York. Bakom turen står Kenny Kramer - även känd som "den riktige Kramer". Han är nämligen förlagan till karaktären Cosmo Kramer i serien, och bodde mitt emot manusskaparen Larry David, precis som Cosmo Kramer bor mittemot Jerry Seinfeld i serien. Turen är tre fullspäckade timmar med scenframträdande, bussresa och videovisning i New York City som visar upp världen från en av de serier som är allra mest tätt förknippade med staden. Bland höjdpunkterna finns givetvis ett stop för fotografering i den restaurang som visades regelbundet i Seinfeld.

Högt biljettryck - boka så snart du kan!

Turen genomförs på lördagar (samt vissa utvalda söndagar) under sommarhalvåret, och i och med att trycket på biljetter är stort (platserna säljs ut varenda en!) är det en bra idé att boka så snart som man bara kan och vet att man ska spendera tid i New York City. Den börjar klockan 12 på dagen på The Producers Club Theater, 358 West 44th Street, som ligger mellan 8th och 9th Avenue. Priset är mindre än 40 dollar, vilket givetvis är oerhört billigt för en så lång tur, en kom som sagt ihåg att reservera biljetterna i förväg - de går inte att köpa på plats. Det går även att anordna privata turer och företagsturer efter samråd med företaget.

Att ta Kramer's reality tour är ett perfekt sätt att både vältra sig i Seinfeldrelaterade platser och att se delar av staden som man annars inte skulle ha kommit på att besöka själv, men som har stor charm. Alltsammans givetvis i en trevlig atmosfär, tillsammans med likasinnade Seinfeldentusiaster. Att genomföra något liknande på egen hand skulle kräva enormt arbete med research och transport, så att turen är prisvärd är det knappast något tvivel om. Med Kenny Kramers bakgrund och den långa erfarenhet som bolaget har av att anordna turerna finns det knappast något bättre sätt att få reda på intressanta detaljer om serien, och att så väl Larry Davis som tidigare borgmästare i New York har hyllat turen säger en hel del om hur värdefull den är för att få en unik inblick i det äkta och genuina New York City, samt givetvis i det fantastiska Seinfelduniversumet.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan