Big Apple helikoptertur

Big Apple helikoptertur

Big Apple helikoptertur är ett unikt och vida uppskattat sätt att uppleva New York. Vad kan passa bättre än att göra det i en spektakulär och trygg helikopterfärd? Big Apple helikoptertur är ett av uppläggen som erbjuds av New York-företaget Liberty Helicopters, som är en av de främsta organisatörerna av denna typ av upplevelser i hela USA, och är ett av de allra mest prisvärda och populära uppläggen som finns på marknaden.

Som namnet antyder fokuserar Big Apple helikoptertur på kärnan i New York som storstad: de mest ikoniska och levande platserna och de främsta monumenten och byggnaderna. Bland annat passerar man precis Frihetsgudinnan när man flyger längs med Hudson River, samt finansdistriktet Wall Street och det nya Freedom Tower, vid platsen för Ground Zero. Andra mäktiga byggnader som man kommer nära är bland annat Empire State Building (länge världens allra hösta byggnad) och Chrysler Building. Färden vara i 12 till 15 minuter ungefär, och det är minuter som är så fullspäckade som de bara kan bli: det är så mycket att ta in att det känns som betydligt längre. Man kan också se det som att man sparar rejält med tid samtidigt som man får en unik och spännande upplevelse - det går knappast att flytta sig i närheten av lika snabbt mellan dessa platser med något annat färdmedel, så en helikoptertur som Big Apple är inte minst intressant för den med ett späckat schema som vill uppleva New York Citys mest kända platser.

Konkurrenskraftigt pris för uppskattat upplägg

Priset för Big Apple ligger på cirka 150 dollar, vilket motsvarar ungefär 1 000 svenska kronor, är mycket fördelaktigt sett till den fantastiska upplevelse som erbjud, och är ett av marknadens allra bästa erbjudanden för den som vill åka helikopter i en storstad som New York. Helikoptern lyfter och landar centralt på Manhattan från en helikopterport, så det är mycket smidigt att ta sig till och från färden - energin kan helt enkelt läggas på att ta in den fantastiska upplevelsen i stället för att krångla med att hitta till och från byggnader och olika transportmedel.

Kostnad $150, bokning gör du via viator.com hemsida

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.