Vid köp av elektronik utomlands

elektronik

Att köpa elektronik utomlands är alltid lite riskabelt, för att det inte är lika lätt att returnera om varan skulle ha något fel. Här följer ett par enkla tips för dig som tänkt köpa elektronik under din vistelse i New York. Det enda du ska se upp för är att köpa elektronik ur små affärer eller på gatan, då du aldrig vet vad du får och det är svårt det där med garanti och så vidare. Elektroniska produkter är sådant vi vill ska hålla ett par år så var noga med att du vet vad det är du köper innan du slänger fram slantarna och lägger vantarna på det senaste på marknaden! 

Att hålla sig till de stora kedjorna är alltid det enklaste och oftast bästa sättet att veta att en vara är seriös. Då är det ofta lätt med returer från utlandet och servicen brukar vara god. Dock har de kanske inte just det du söker? Det finns några favoriter bland elektronikaffärerna som då är värda att kolla upp. 

J&R - 23 Park Row - de har det mesta inom elektronik, och består av fem småbutker som upptar ett helt kvarter. Här hittar du troligtvis precis det du söker. 

B&H - 9th Avenue - detta är också en väldigt stor elektronikaffär, med ungefär samma prisklasser som J&R, båda två har hemsidor och är seriösa företag. Denna affär ägs av judar och är därför stängd på lördagar så se till att svänga förbi på en vardag. Den är överlägsen om ni tänkt införskaffa er en ny kamera under er resa,de har verkligen allt man kan tänka sig inom det utbudet. 

Apple Store -5th Avenue - Den är öppen dygnet runt, året om, ganska fräckt! De har alla apple varor du kan tänka dig och även om du inte tänkt köpa något är det ett ganska coolt besök.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.