RCS Computer Experience

På Madison avenue nummer 575 ligger RCS Computer Experience. Det här hit du ska gå om du letar efter tillbehör till en dator eller kanske efter en helt ny dator. 

RCS Computer Experience erbjuder det allra senaste och bästa när det handlar om datorer, TV-apparater, mobiltelefoner, digitalkameror, högtalare och dataspel. Affären som öppnade på 90-talet och består idag av två våningar mitt på Manhattan. Personalen är hjälpsam och du får garanterat vad du betalar för. Som turist är det klokt att handla datorer, kameror och annan lite dyrare utrustning i större affärer. Det finns mängder med små butiker i New York som säljer teknisk utrustning till riktigt bra priser. Men här bör man se upp. En billig kamera som inte fungerar är inget att ha.

Hos RCS Computer Experience får du papper på allt du köper. Det går att lämna in varor direkt i affären för reparation. Tänk på att kontakter och tangentbord ser annorlunda ut i USA jämfört med Sverige. Detta går att byta ut på hemmaplan och behöver inte vara ett problem. Priserna för elektronik är genomgående lägre i New York. Det lönar sig ofta att köpa produkter på plats. När man reser hem tillkommer skatter och avgifter. Undersök vad som gäller för att undvika dyra överraskningar.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan