Hammacher Schlemmer

Hos Hammacher Schlemmer hittar du praktiskt taget allt du kan tänka dig. Här finns kläder och skir, husgeråd, produkter får kroppen, sportartiklar, leksaker och elektronik. Affären i New York ligger i hjärtat av Manhattans shoppingdistrict. Allt sedan starten 1848 har Hammacher Schlemmer varit känd som en riktigt bra affär som har det där som ingen annan har.

Hammacher Schlemmer menar själva att de har den äldsta produktkatalogen med över 30 miljoner mottagare i USA. Företaget ägs av arvingarna till J. Roderick MacArthur som själv köpte Hammacher Schlemmer 1980.

När Hammacher Schlemmer 1948 firade sitt 100-prsjubileum introducerades det första ångstrykjärnet. Elektronik har alltid varit viktigt för företaget och är lika viktigt idag. Många turister väljer att besöka butiken för att hitta prisvärd elektronik. Här finns nämligen allt man kan tänka sig. Billiga telefoner blandas med iphones och datorer. Besök gärna företagets hemsida www.hammacher.com för att få en överblick över vad som finns att köpa. Tänk också igenom vad som fungerar i Sverige. En dator som har ett amerikanskt tangentbord fungerar visserligen men det är kanske inte ultimat. Kontakterna i USA är inte heller som i Sverige, så de behöver bytas ut. Är detta inget problem är Hammacher Schlemmer en riktig fyndplats när det gäller elektronik.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan