B & H Photo-Video

B & H Photo-Video öppnade upp butiken 1973. Från att vara en liten fotoaffär i Manhattans finansdistrik har företaget idag växt till ett jätteföretag som erbjuder allt du kan tänka dig när det handlar om foto-, video- och ljudutrustning. B & H Photo-Video är beläget på 34 gatan%u2026

B & H Photo-Video står för god kvalitet och god service. Hit kommer kunder från hela världen för att hitta prisvärda produkter. Personalen som arbetar i affären har ofta arbetat som fotografer eller filmare tidigare och kan därför hjälpa till rent professionellt. 

Företaget använder sig av sociala medier i allt större utsträckning för att presentera produkter och kommunicera med kunder. B & H Photo-Video ägs av Herman Screiber. Screiber är i likhet med flera anställda judisk och praktiserar sabbat. Därför är affären stängd under tider när man enligt judisk tradition inte arbetar samt under judiska helger. Diamantdistriktet i New York är en viktig samlingspunkt för stadens judar. B & H Photo-Video ligger inte långt efter. Företaget är på många sätt viktigt för samhällets finansiella hälsa.

Som svensk turist kommer du att upptäcka att priserna är väsentligt lägre än hemma. Tänk på att garantierna ofta säger att man ska lämna in varan i butiken om något krånglar. Det kan vara omständligt att skicka paket. Tänk också på att det kommer att läggas skatt på produkterna vid flygresan hem. Så räkna med att kameran eller den nya ljudutrustning blir något dyrare än vad som syns på prislappen i affären. Man kan beställa produkter direkt på företagets hemsida. 

Öppettider Måndag till fredag 09:00 - 19:00, Lördag stängt. Söndag 10:00 - 18:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan