Apple Store SoHo

Apple Store NYC

År 2012 hade Apple 395 Apple Store spridda över världen. Apple Store är särskilda butiker inom Apple. I affärerna säljs Macintosh PC, mjukvaror, iPods, iPads, iPhones och andra typer av elektronik inom kedjan. Varje "Apple Store" är designad för att passa behoven för området affären servar. Flera av Apples Store har vunnit priser för sin arkitektur.

I SoHo ligger Apples Store i New York. Det är fantastisk byggnad men en glastrappa som leder upp till de olika våningarna i butiken. Apple har alltid stått för kontroll intill minsta detalj och detta gäller också butikernas utformning. Steve Job lät inget när det gäller design falla utanför företagets ramar. 

Sverige är ett världens dyraste länder när det gäller datorer därför kan det vara värt att titta på en dator i exempelvis New York. Försäljningsskatten varierar ganska mycket mellan olika stater i New York. Undersök vad som gäller innan resan. En av nackdelarna med att köpa en dator i USA är att man får ett amerikanskt tangentbord. Detta behöver emellertid inte bli ett stort problem. Om man ställer om systeminställningarna till Svenska. Då får tangenterna rätt funktion även om det inte står Å, Ä och Ö på dem. Samma sak gäller nätadaptern. Den lilla vita pluppen går att byta ut mot en svensk så fort du landar på svenska mark. 

Öppetider Måndag - Lördag 09:00 - 21:00, Söndag 09:00 - 19:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan