AC Gears

AC Gears är en rolig affär som erbjuder många unika presentidéer. På hemsidan kallar sig AC Gears för en blandning mellan livsstils- och elektronikbutik och det stämmer ganska bra med vad som visas på hyllorna. Här finns unika, användbara och innovativa produkter inom många områden. Produkterna importeras främst från Asien. Men det finns också flera erkända europeiska märken på hyllorna.

Ska man köpa elektronik i New York är AC Gears ett bra val. Idag går en hel del saker att köpa över nätet men i många fall är det inte tillräckligt att se produtkbilder. Många kunder känner fortfarande att de vill hålla i produkten för att veta att det är rätt. Hos AC Gears är finns möjlighet att fråga om tips och råd hos kunnig personal. Som turist är det viktigt att undersöka om produkten fungerar utanför USA. Vissa standarder skiljer sig nämligen åt. Ibland ändras butiken om till eventlokal där olika desigers och uppfinnare bjuds in för att berätta om sina produkter.

AC Gears är enligt Inc Magazine ett av USA:s snabbast växande företag. Från starten 2007 har företaget växt och blivit erkänt över hela världen. AC Gears har funnits med i Jay Leno Show och omskrivits i New York Times och ett flertal internationella magasin. AC Gears är belägen på Broadway, 8.e gatan, det vill säga mitt på Manhattan.

Öppettider: måndag - lördag 11.00 - 20.00, söndag 12.00 - 19.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan