The Cobra Club

Ett café som är en bar som är en karaokebar som håller yogaklasser? Ja, hos The Cobra Club erbjuds en hel del som man inte hittar på sitt klassiska kaffehak. För den som söker en liten paus från vardagens späckade schema kan säkert en fika på cafét runt hörnet räcka. Men när du verkligen behöver koppla av och unna dig en stunds kvalitetstid med din kropp och dina sinnen, då är en fika på The Cobra Club vad du behöver. 

Här hålls dagligen yogaklasser för såväl nybörjare som mer erfarna, med stort fokus på att varva ner och njuta av stunden. Alla är välkomna och filosofin är att hålla sig till grundläggande och simpla övningar som alla klarar av, att sopa undan all prestationsångest och koncentrera sig på att vara här och nu - inte att behärska den svåraste positionen med den mest komplicerade benämningen. The Cobra Club arrangerar yoga för den som inte riktigt känner sig bekväm i klassiska yogasammanhang, men som ändå uppskattar den välgörande upplevelse som ett yogapass kan vara. 

Efteråt förflyttar sig många till cafét som ligger vägg i vägg med yogalokalen, och bejakar sina mörkare sidor med kaffe i toppklass. Framåt kvällen byts fikat ut mot alkoholhaltiga drycker och klassisk rockmusik. En lyhörd DJ vänder plattor, och den som känner för att stretcha magmusklerna lite extra kan stämma upp till sång i den väl tilltagna karaokelokalen. Till The Cobra Club kommer de som vill ta del av livets alla goda sidor, från själslig avkoppling till en skön kväll i sällskap med gamla och nya vänner. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan