Terrace Bagels

Terrace Bagels är ett litet mysigt kafé, med enbart 15 bord, på 222-224 Prospect Park West. Det här kaféet har serverat perfekta bakta bagels i generationer. De serverar frukost hela dagen och det är inte bara deras bagels som når perfektion. Deras smörgåsar och bakverk är precis lika goda. Du kan vara säker på att dina bagels alltid kommer att vara mer än dagsfärska, då de bakar hela dagen, och med den höga omsättningen av kunder säljs allt ut väldigt snabbt. 

Hos Terrace Bagels hittar du New Yorks bästa bagels och priserna är mer än överkomliga. Servicen är snabb utan att för den sakens skull vara stressd, så du kommer alltid att känna dig välkommen till detta lilla fik. Terrace Bagels passar för hela familjen, så ta med dina barn och släktingar för en trevlig brunch. Ni kommer alla att kunna hitta något som faller er i smaken då det har många olika varianter av bagels såsom low carb och fullkornsbagels. Även kaffet som de serverar är värt att nämnas -perfekt bryggt.

Det är nästintill omöjligt att med ord beskriva hur goda bagels de bakar hos Terrace Bagels. För att förstå måste man åka dit och prova själv, så missa inte detta guldkorn när du är i New York.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan