Postmark Cafe

Hos Postmark Cafe tas du emot med värme, serveras med ett leende och välkomnas att tillbringa dagen med att fika, spela brädspel eller utnyttja det trådlösa nätverket. Det populära cafét, som drivs av församlingen Church of Park Slope, erbjuder ett stort utbud av kaffe, teer och tilltugg i de inbjudande lokalerna där människor av alla de slag samlas för att njuta av den rofyllda atmosfären. Lugnet och den hemtrevliga känslan är genomgående i hela verksamheten, från den gulliga lilla entrén, det vackert ljusa trägolvet och tegelstensväggarna, till den omtänksamma personalen och de omsorgsfullt tillagade maträtterna och dryckerna. Här får du en god fika i en trevlig miljö till väldigt humana priser. 

Church of Park Slope ser cafét som en symbol för deras strävan att vara en del av gemenskapen i området. De har inga ambitioner att värva medlemmar genom att servera kaffe, utan vill tillhandahålla en plats där kyrkans existens kan bli en naturlig del av lokalbefolkningens vardag, och där såväl religiösa som icke religiösa kan mötas över en kopp kaffe och slå ihjäl några timmar i en behaglig tillvaro med en känsla av samhörighet. Njut av perfekt tillagat kaffe eller varm choklad, småprata bort några timmar i de bekväma fåtöljerna eller utmana varandra i schack eller Trivial Pursuit. 

Postmark Café drivs utan inkomstintresse, och allt överskott går till välgörenhet. Även drickskassan går till välgörande ändamål. Detta är ett café som erbjuder mer än bara fika, och de gör det med värme och kärlek.

Öppettider: mån-tors 07.00 - 19.00, fre 07.00 - 20.00, lör 08.00 - 20.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan