myWayCup Coffee

I hjärtat av Manhattans myller, bara ett stenkast från trängseln på Broadway, hittar du denna lilla pärla till café som kommer att ta emot dig med ett stort leende. Lokalen är ganska liten och det kan vara knepigt att få en sittplats, men när du väl lutar dig tillbaka med din kaffe vill du aldrig gå därifrån. 

Personalen är trevlig, atmosfären är behaglig och det spelas bra musik. Har du tur kan du även få chansen att höra personalen stämma upp till sång: här firas Hanukkah med bönsång på hebreiska, och de israeliska hipsterkillarna som utgör personalstyrkan är inte blyga att bjuda på sig själva. Den som söker ett kosher-certifierat café har nog redan förstått att detta är stället som gäller. Men oavsett vilka religiösa eller icke religiösa preferenser du har, så kan du känna dig trygg i vetskapen om att kaffet på myWayCup Coffee är av en klass som kan frälsa den mest motsträvige av tvivlare. 

Med relativt små koppar är smaken desto större; här bryggas starkt kaffe för den riktiga koffeinjunkien, men även sötare kreationer för den som är på det humöret. Avnjut en karamellatte eller en svalkande islatte, och beundra de charmerande konstverk som skapas i skummet på din oemotståndliga dryck. 

När allt kommer omkring kanske det är bra om myWayCup är fullsatt när du kommer dit, så att du får ta med din kaffe på vägen istället. Med allting detta café har att erbjuda i form av hemtrevlig atmosfär, charmerande personal och gratis wifi är det annars lätt att du blir fast och missar resten av den sightseeing du planerat för dagen...

Öppettider: mån-tors 06.30 - 20.00, fre 06.30 - 17.00, sön 08.00 - 20.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan