La Colombe

Kvalitet och miljömedvetenhet är vad som kännetecknar den prisbelönta cafékedjan La Colombe, som du hittar på tre platser i New York (och ännu fler platser runt om i USA och världen). Ännu ett starkt ledord för kedjan och dess upphovsmän är minimalism. Eller som ägarna själva uttrycker det: allting som tar fokus från smakupplevelsen har rensats bort. De rymliga lokalerna är därför sparsamt inredda, utan plottriga attiraljer eller prylar. Istället läggs krutet på att erbjuda en perfekt kopp kaffe - till varje besökare. 

De trevliga lokalerna lämpar sig fint för en fika med kompisen eller några timmars pluggande. Hit kommer en stor variation av olika typer av människor, vilket gör La Colombe till den utmärkta platsen för att sitta och spana på folk, insupa New York-atmosfären eller helt enkelt dricka riktigt bra kaffe. 

På La Colombe kan du vara säker på att få avnjuta kaffe som är bryggt av erfarna och hängivna baristor, och göra det med gott samvete. Kvalitet, etik och miljötänk värderas högt, och La Colombe använder sig uteslutande av miljömedvetet och rättvist odlade kaffebönor. De är även aktiva i en rad projekt för bättre levnadsförhållanden i u-länder. Man värdesätter en god kontakt med odlare, och sätter en ära i att göra allt man kan för att både konsumenter och producenter ska få det bästa som står att finna.

Öppettider: mån-fre 07.30 - 18.30, lör-sön 08.30 - 18.30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan