H & H Midtown Bagels East

Under en resa till New York är hemkörd mat någonting man inte bör missa. Till skillnad från i Sverige så kan man beställa hem i princip vilken typ av mat som helst, vilken tid på dygnet som helst. En service som är guld värd när du inte vill låta ruggiga dagar förstöra dina chanser att utforska och uppleva staden. Några som tagit fasta på detta, och ger hungriga New York-bor och besökare chansen att avnjuta en högstklassig caféfrukost i det egna hemmet eller på hotellrummet, är H & H Midtown Bagels East. De levererar sina älskade bagels hela vägen till din dörr, och kompletterar din frukost med färskt kaffe som förstärker den exklusiva känslan det innebär att inte ens behöva kliva utanför dörren för att komma över en rejäl lyxfrukost i sann New York-stil.

H & H Midtown Bagels finns dock inte enbart till för den som föredrar en avslappnad dag hemma i sängen. Deras servering på Upper East Side är helt klart värd ett besök, för den som är sugen på äkta amerikanska bagels, generöst fyllda med någon av deras många olika sorters mjukost eller mer matiga varianter som den populära rökta laxen. 

Så oavsett om man vill uppleva denna symbol för den amerikanska frukosten på plats i ett livligt café, eller hemma på hotellrummet, så finns H & H Midtown Bagels East inom räckhåll för att komplettera din New York-upplevelse. 

Öppettider: mån-sön 06.00 - 06.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan