Brooklyn Bagel & Coffee Company

Ett besök i New York är inte komplett utan att ha upplevt en äkta amerikansk bagel. Det låter kanske inte så svårt, eftersom stan vimlar av bagel-shops och caféer som erbjuder ett hyfsat utbud av detta runda lilla bröd. Men skall man uppleva en viktig del av landets kultur ska det förstås göras ordentligt, och då är Brooklyn Bagel & Coffee Company det självklara alternativet. Men innan du kastar dig över vad som kan komma att bli en pånyttfödelse för dina smaklökar så måste en varning utfärdas: risken finns att du snabbt utvecklar ett beroende, och Brooklyn Bagel & Coffee Company finns än så länge bara i New York.

Alla bagels är handrullade och bakade på plats med råvaror av högsta kvalitet. Välj mellan ett dussin olika sorter, såsom klassiker bakade på vete eller råg, eller mer spexiga varianter med soltorkade tomater eller blåbär. Upplevelsen är likvärdig: en perfekt mjuk insida omgiven av lagom krispiga kanter och en fyllig, rik smak. Komplettera med någon av de otaliga mjukostvarianter som erbjuds, och välj om du vill ha din bagel varm eller kall.

Från morgon till kväll serverar den entusiastiska personalen frukost, lunch och middag till New Yorks bagelfanatiker. Såväl besökare som matkritiker hyllar denna guldnål i stadens bagelhöstack, och frälsta kunder tar omvägar för att återuppleva bageln som är flerfaldigt utnämnd till den bästa i New York City.

Öppettider: mån-sön 07.00 - 22.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan