Blue Bottle Coffee

Med löften om färskt kaffe som aldrig väntat längre än 48 timmar mellan rost och kaffekopp har Blue Bottle Coffee vunnit kaffeälskarnas hjärtan. Bönorna som används är ekologiska, obesprutade och odlas i svalkande skugga för bästa mognad. Allt för att du som är på jakt efter den perfekta koppen kaffe ska kunna hitta det, på samtliga Blue Bottle Coffees caféer.

Den som kan sin kaffehistoria tycker kanske att namnet klingar bekant. I slutet av 1600-talet slogs dörrarna upp till Centraleuropas första regelrätta café och kaffeshop, beläget i Wien. Namnet var The Blue Bottle, vilket långt senare kom att inspirera grundaren av den cafékedja som idag sprider sig över USA och växer i popularitet varje dag. 

Hängivna stamkunder vallfärdar för det oemotståndliga kaffet, bakelserna och den engagerade personalen. Här jobbar människor som älskar kaffe, och som omsorgsfullt ser till att du kommer älska det kaffe de serverar dig. Om du kommer tillbaka fler än två gånger är chansen stor att personalen snappar upp hur du vill ha ditt kaffe, och börjar förbereda din kopp redan innan du hunnit beställa. 

Lokalerna är moderna och relativt små. Detta är kanske inte cafét dit folk går för att hänga med sin laptop eller plugga; detta är cafét man går till för en riktigt god fika, serverad av personal som bryr sig lika mycket om kunderna som om kaffet.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan