Black Gold Records

Tillhör du typen som gillar att strosa runt och bläddra bland gamla vinylskivor, fynda antika småprylar och dricka gott kaffe? Hos Black Gold Records får du allt detta under ett och samma tak. Här hittar du obskyr musik av otippade artister såväl som älskade klassiker, med en svag inriktning mot garagerock och ruffig punk. Utbudet uppdateras kontinuerligt, då butiken ständigt håller utkik efter möjligheter att köpa in nya gamla rariteter för att alltid kunna erbjuda en vinylsamling av högsta klass. Det är ingen slump att Black Gold Records blivit utnämnda till en av New Yorks bästa skivbutiker. 

Vill du köpa med dig annorlunda presenter från din resa är det förmodligen här du hittar dem. Är det inte en unik vinylskiva du slår till på så dignar den mysiga lokalen av antika prylar från blandade tidsåldrar. Här hittar du garanterat en souvenir som inte går att få tag på någon annanstans i New York. 

När shoppinglusten är mättad och du behöver varva ner efter den omvälvande upplevelse som en finkamning av en riktigt bra skivbutik kan innebära, har du inte många steg till en rykande het kopp kaffe. Trevlig personal serverar dig direkt i den unika miljön, och du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av såväl det goda kaffet som den spektakulära inredningen. Brooklyn hör kanske inte till den mest intrampade turistrutten i New York, men Black Gold Records är tveklöst en anledning att besöka även denna stadsdel.

Öppettider: mån 07.00 - 14.00, tis-ons 07.00 - 20.00, tors-fre 07.00 - 21.00, lör 10.00 - 21.00, sön 10.00 - 19.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan