Bagel Bobs On York

Bagel Bobs On York

Låt inte den ständigt långa kön avskräcka dig från ett besök på Bagel Bobs - här går det undan i svängarna och den kvicka personalen kommer sannolikt vara redo att ta din beställning redan innan du hunnit välja vad du vill ha. För utbudet är stort, och även om du kom dit för en bagel är chansen stor att du frestas att pröva någon av deras gourmetwraps, paninis eller matiga sallader. Vad du än väljer kan du räkna med trevlig och engagerad service såväl som hemlagad och fräsch mat. Här finns någonting för både köttätaren och vegetarianen, liksom en bred variation av kalla och varma drycker. 

Men det som främst får kunderna att flockas och kön att växa sig lång är givetvis deras stora utbud av nybakade bagels och fantasifulla pålägg. Pröva en kanelbagel med russin eller en mer klassisk vetebagel toppad med mjukost på jordnötssmör eller tofukräm med salladslök. Den som är ute efter att uppleva den klassiska New York-bageln, med all den fantasi och kreativitet det innebär, kan känna sig trygg hos Bagel Bobs. 

Bagel Bobs har två caféer i New York, och om du besöker det på Upper East Side (on York) har du bara en kort promenad till ett litet grönområde vid Manhattans östra kust. Där kan du avnjuta din bagel i lugn och ro med utsikt över vattnet, utan att behöva trängas med någon av de mängder av besökare som dagligen strömmar genom bagelfavoriten på York Avenue.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan