Amorino Gelato

En genuin upplevelse av Italien - i hjärtat av New York. Med oemotståndlig glass, utsökt choklad, spektakulära varma och kalla drycker och en atmosfär som omfamnar dig med hela Italiens romantiska värme har Amorino befäst sin status som en av världens bästa glassbarer. Här kan du lätt slå ihjäl en eftermiddag, tillbakalutad med någon av deras utsöka kaffekreationer och den numera välkända glassrosen skapad av valfritt antal smaker - så länge de får plats i din strut. Utnyttja deras trådlösa nätverk för att imponera på dina vänner med ett glassfoto som slår det mesta. Koppla sedan av och njut. Bättre glass än denna får man leta länge efter.

Amorinos ledstjärna är att servera äkta italiensk glass av högsta kvalitet, skapad enbart av naturliga råvaror och helt fri från artificiella smaker eller färgämnen. Grundarna, som har sina rötter i Italien, håller stenhårt på att glassens kvalitet skall vara densamma oavsett i vilket land du väljer att besöka deras caféer. En filosofi som har vunnit stora framgångar hos glassälskare världen över, och dagligen ger nya besökare chansen att få upp ögonen för genuin italiensk glass. 

Sommartid svalkar du dig bäst med någon av deras fantasifulla och lockande glassvarianter eller milkshakes, vintertid håller du värmen tack vare deras utbud av varma drycker, våfflor och crêpes. Var beredd på långa köer, ibland ända ut på gatan, men tvivla inte på att det i slutänden kommer vara värt varenda minut. 

Öppettider: mån-tors, sön 11.00 - 00.00, fre-lör 11.00 - 01.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan