Abraço

När utsökt kaffe och delikata bakelser är viktigare än en mysig hörna att krypa upp i med din laptop eller en bok, då är Abraço caféet du inte får missa. Med engagerade baristas och kaffe i världsklass lockar de både kaffeentusiaster och gäster som i vanliga fall dricker någonting annat, men som inte kan motstå den kvalitet som Abraço erbjuder. Klientelet är således blandat, och du kan räkna med att stöta på alla typer av människor - och du kan räkna med att stöta på många människor. Var beredd på trängsel, lokalen är liten och saknar sittplatser, sånär som på en liten uteservering bestående av en bänk. Med tanke på caféts popularitet är det inte svårt att räkna ut att det snabbt blir trångt. Detta är alltså inte kaffehaket du går till för att plugga, hit kommer du för att få dig en smakupplevelse som få andra.

Abraço har hyllats av matrecensenter från världen över, där delägaren och baristan Jamie ofta lyfts fram som caféts triumfkort. Service har sällan varit så personlig, och till tonerna av brasiliansk 70-talsmusik brygger han kaffe med entusiasm och kärlek. 

Om du inte trodde att det gick att hitta riktigt bra kaffe i USA så finns Abraço här för att motbevisa det. Upplev en sida av East Village som kommer få dig att häpna - och njuta.

Öppettider: tis-lör 08.00 - 16.00, sön 09.00 - 16.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan