Winter Garden Theatre

Winter Garden Theatre

Winter Garden Theatre är en lokal på Broadway som erbjuder musikaler och shower för den kulturintresserade. 

Vill man komma hit och uppleva en show på nära håll bör man dyka upp minst en kvart i förväg, då det lätt blir kö Biljetter bör man ha ordnat med längre framförhållning. Som praktisk information kan det också vara bra att veta att du inte får fotodokumentera ditt besök. Dt går bra att ta bilder utanför lokalen och i lobbyn, men du får aldrig ta bilder under ett uppträde. Inte heller ögonblicksbilder eller någon form av bildinspelning. 

Winter Garden Theatre erbjuder ett antal olika shower, som till exempel musikalen Mamma Mia, som har en lång tradition på Broadway. 

Om man vill se en föreställning på Winter Garden Theatre kan det vara bra med en måltid i anslutning. Teatern rekommenderar flera restauranger i närheten, bland annat 21. Anledningen till att man rekommenderar restauranger är att man själv inte kan erbjuda denna typ av servering. 

Har man någon typ av rörelsehinder finns ändå möjlighet att besöka Winter Garden Theatre. Vissa delar av åskådarplatserna är lämpliga för dem som till exempel måste ta sig fram med rullstol. Detta bör man dock diskutera i förhand med personalen innan bokning, då vissa platser som man kan boka kräver att man tar sig upp flera olika trappsektioner.

Winter Garden Theatre hittar du på 1634 Broadway bland ett stort övrigt utbud av kultur och nöje. Den är belägen strax söder om Central Park och i närheten av Times Square. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan