Regal Union Square Stadium 14

Regal Union Square Stadium 14 är en stor biograf inom bioföretaget Regal Entertainment Group. Detta företag är ett av de största i USA. De har också en stor spridning i landet och finns inte bara inom ett område. Totalt har man 540 biografer i dagsläget, en siffra som ständigt växer. Varje biograf, inklusive Regal Union Square Stadium 14 har flera salonger. 

Regal Union Square Stadium 14 har haft öppet sedan 1998 och har följt med i den tekniska utvecklingen sedan dess. Tack vare att man är del av ett expansivt företag som är mån om att vinna i konkurrensen med andra biografer håller man sig ständigt tekniskt uppdaterad. Bland annat kan man erbjuda vissa visningar i ett format som kallas Reald 3D. 

Utbudet på Regal Union Square Stadium 14 är blandat. Här går många av de nyaste filmerna, men i flera olika genrer. Man kan alltid förvänta sig att kunna besöka bion för att se några av de nyaste storfilmerna. Är det populära filmer eller nära premiärdatum bör man boka sina biljetter i tid. Trots många visningar kan en hel del av dessa vara slutsålda och man bör därför ha viss framförhållning. 

Regal Union Square Stadium 14 kan man finna på 850 Broadway i New York. Det är enkelt att ta sig hit kollektivt och lätt för turister att hitta hit då det är nära Union Square. Eftersom biografen också finns på Broadway är det lätt att sedan ta sig längre upp längs samma gata för ytterligare kulturutbud.

Öppettider: Måndag till söndag 11:00 - 23:30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan