Angelika Film Center

Angelika Film Center i New York startade upp sin verksamhet 1989. Utbudet på Angelika Film Center är väldigt brett och detta kan vara en av orsakerna till deras långa och stabila framgång. Med en blandning mellan specialvisningar, dokumentärer och mer eller mindre kända filmer av kvalitativa filmskapare har Angelika Film Center hittat en bra väg. Publiken erbjuds ett smakprov av flera olika filmkategorier utan att behöva besöka olika biografer. 

Kaféet på Angelika Film Center har gjort sig känt för att vara mer än bara ett ställe där man kper popcorn till bion. Detta café kan man besöka även om man inte är intresserad av att se på film. Här finns ett stort utbud av mat, kaffe och annat som kan önskas för en trevlig måltid. Man vill tillgodose alla sina besökare, biogäster och fikasugna genom att erbjuda något för alla. Oavsett kosthållning ska man kunna hitta något gott att äta innan filmen börjar. 

Den framgångsrika historien kring Angelika Film Center i New York gjorde att man valde att expandera det till en liten men kvalitativ kedja. Nu finns Angelika Film Center också i tre olika städer i Texas, en utökning som gjorts från 1997 till 2004. 

Angelika Film Center finns på 18 West Houston St i New York. Hit kan man ta sig bade med tunnelbana och med buss. Liksom med många andra biografer är det lättast att boka biljetter över internet om man vill ha ett urval av filmer, tider och dagar. Man kan också ordna med smidiga biljetter till mobilen. 

Öppettider: Måndag till fredag 10:00 - 23:00, Lördag 09:00 - 01:00, Söndag 09:00 - 23:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan