Two little red hens

Detta bageri ligger på Upper east side. Det är en nyamerikansk restaurang/café som serverar både mat och bakelser. Vad som är speciellt med dem är att du här även kan designa din egen kaka, välj grundkaka - sockerkaka, choklad, red velvet, välj vilken typ av glasyr du vill ha, vilka smaker som ska medverka och hur toppningen ska se ut - du kan i stort sätt få precis den kakan du vill ha till ditt evenemang. Du kan få den perfekta kakan just för dig. Antingen det eller svänga förbi för en vanlig eftermiddagsfika här efter jobbet, de serverar inte bara tårtliknande kakor utan även muffins, cupcakes, småkakor och mat på menyn. 

Det mesta i amerikansk stil och anda. Under högtider har de dessutom tema-anpassade bakelser på menyn, alla hjärtans dag pryddes av kärleksfulla och sockersöta läckerbitar att bjuda den älskade på medan Halloween fylls av monsterliknande muffins och blodiga fyllningar. 

Vill du dessutom beställa några av detta tema-anpassade godsakerna till den högtidsfest är det bara att slå dem en signal eller svänga förbi så ordnar de den bästa kakan till din familjefest/firmafest eller vanliga söndagseftermiddag! Det finns alltid en anledning att mumsa i sig någon av deras godsaker. Om inte bara för att få smaka, de har ett väldigt gott rykte i området. 

Öppettider: mån-tors 07.30 - 21.00, fre 07.30 - 22.00, lör 08.00 - 22.00, sön 08.00 - 20.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan